Followers

Monday, 6 February 2012

bila kami menggila

assalamualaikum semua....!!!


huhhh!!penat gile nk siapkan blog baru nih.blog lama xdapat nk dibuka sebab lupa pasword.selalu je cm2..kali ni kena hati2 ciket.actually da  putus asa nak jd blogger ni.asyik kecundang tengah jalan jer.btw,syukur sgt ciap jugak blog ni walaupun xsempurna n xsecantik blog orang len.juz kena bersyukur dengan ap yang ad jer.berbalik kepada  citer kita tadi..eh!mana boley,ak blom cter ape lagi kan...nak dijadkan cerita,sepanjang awal taun nie,ak da menjelajah banyak tempat kat malaysia nie.bangga nya rase.puiii3.kalo sape rasa ak kerek 2 tape,ak terima seadanya.hehe..itulah hakikatnya manusia bernama ieyna nasir ni.harap bersabar larhhh!


banyak sngt ke tempat yang aku da pegi?tadela banyak pun..sesaje nk menyedapkan cerita.mcm mkn nasik jugak la,nk sedap kena tambah pape.kosong je xlalu plak.rase macam byk plak aku mbebel dan agaknya da lari tajuk.macam ni la citernya,time cuti chinese new year ak ada pergi melencong satu tempat sebelum balik kelantan.teka?jengjengjeng!..aku pegi jirta. first time pegi,excited giler,tak tido atas  bas wei..nak rsa nikmat perjalanan selama lbih kurang 4 jam.kalo balik kelantan sumpah ak tido..8jam bro .aku pegi sana tinggal umah mber,sehari jela.sempat jugak merayap pegi jitra mall n beli la ciket buah tangan untuk smeone! 

















ecece
kami nak terbang



yeay lompat

dengan bell


next!hehe...ak balik plak kelantan malam 2.sampai pagi 2 ajak plak my beloved dady pegi site.frust dady ku kejup sebab ak da potong stim dya nak p memancing!perghhh..takot sat.kat bawah ni ad siket pic kat kelantan!


pegi site

makan sebijik durian sorang2
yeay!!!kete da ciap

balik je kampus,kelas seminggu..ak terpikir nak bawak sapit pegi cameron highland.idea ni muncul time test kursus CTU. al maklumla idea for test da habis.idea ni akhirnya jadi kenyataan plak.firstly ajak  botak, lastly sangkut sekali ng zira,zati n ikhmal! dengan 2 bijik viva kitorang gerak ke sana.bapak tension sampai,dah gelap n hujan lebat plak 2. mulut pun da kua asap(asap rokok kalau si botak).macam kat genting plak.alahai..



muka excited mula2 sampai with zaty
botak ,zira ,aku ,zaty ,ikhmal
new couple of this sem
kaki racing couple
lawa x pic ak snap
love shape by zira n botak

aku, zaty, zira

rasa macam da xlarat nak upload pic  bebanyak kat cinie.nak tengok lg tengok kt account fb  ak k.untuk masa ni ak sempat tulis nie je..tp cerita blom habis lg.tunggu sambungan nya nanti....


COMING SOON..
1) ulu licin
2) bukit larut


Bersambung...


2 comments: