Followers

Monday, 13 February 2012

SURVEY CAMP DIP BUILDING PART2

  da byk ary xjenguk fb,twitter n blog. rindu sgt2, nk buat mcm mna da bz cket kblakangan ni.nk tidur pn xmyempat,ni plak nk bukak bndalas ni smua.jup !k skrg cter pasal survey camp kn,survey camp ni stat 10/02/12 smpai 12/02/12. bermula jam 7.30 pg  hingga 11 malam.tgh panas plak uh.xde sorg pun yg kta muka diorg x hitam k.lokasi ak buat survey ni kat ng pintu utama UiTM perak. di kanan site ni ad sbuah tasik. kami diberi tugasan untuk disiapkn termasuk traverse and levelling. lepas2 kena anta repot n buat presentation. grup ak terdiri drpd daus,sufi, qayyum, pali, haikal n dua lagi senior part5.



keje2 levelling, this is haikal a.k.a superrman!









aku dgn sufi,jgn pk bukan2
ni la site kami
with joe...sebok je
flag kitorg buat sbg penanda
dua grup bgbung bincg poblem
tgk ni ha, brdarah2 hidung!
qayyum
daus

susah doh nak  bg plumbup ni duk tgh2
ni zaty, botak, zira n sufi
yg ni lak pic saje2, ak buat bnd ni tyme tade keje
   


laen kali da tanak lg dah,panas! pape pn pglmn 2sgt pntg. ksusahan mgajar kita erti khidupan. kjyaan dgn ksusahn lbih  brharga dpd kjayaan dgn sng lenang..:)

No comments:

Post a Comment