Followers

Wednesday, 28 March 2012

miss u "OLAHRAGA"

sedih taw nk update pasal nie, teringt balik suka duka bergelar budak sekolah lagi-lagi bab sukan kegemaran aku ni..rindu semua pasal olahraga, rindu cikgu, rindu kenkawan sepasukan, rindu padang, rindu tangga yg jadi tempat aku lari turun naik, rindu spike baru tiap kali ada kejohanan(thanks cikgu). da 2 tahun ak tinggalkan sukan nie, kadang-kadang aku col jugak jurulatih aku dulu tanya perkembangan sekarang ni. alhmdulillah makin baik. ak always support adik2 yang meneruskan perjuangan kami senior dulu naikkan nama sekolah hingga ke peringkat negeri kelantan.

dialah jurulatih kesayangan kami, xloket bagi duit belanja, sampai skrg ingt lagi dia pernah rangkul bahu ak disaat kemenangan jadi milik kami. bila training dia akan turut sama lari ngan aku.support ak. skongan dia bg bkn skadar ktika training malah hingga ke saat ak berada di garisan permulaan higga ak tamatkan larian  hingga ke penghujung garisan.
dia selalu cakap, seorang jatuh, semua akan jatuh. sebab tu lah kami akan berusaha seolah2 itulah hidup mati kami. thanks to u.

ada 1 lg ctew lucu, ak pernah majuk ng dya sbb ttibe tukar game ak bg budak lain. angin la aku ng dia. siap warning lagi,tp dya cba explain ng aku. dya ckp budak 2 tade game, gme dy da lps.ksian la kt dia. :)

adegan kejar mgejar ng mber pn ad gak gara2 majuk la nie..tanak p training n nak tarik diri. gila mber dtg ostel kejar2. ustazah yg dtg jemput kitorg p training lg la angin menunggu.muahahaha
ak mmg nakal.

:)


rehat2 sambil tengok game


perarakan kontinjen..aku depan tu.haha


johan MSSD


ni antara pic ak ambik dpd fb baby slh sorg geng kami dulu.
miss this moment sgt2, namun perjalan kami xberhenti kt sini. 10 org termasuk aku (top5 ok) dpilih ke kejohan balapan dan padang MSSK 2010. dpt no 3 aje lps 2. hehe

walaupun da lama berlalu tp still ingt lagi pristiwa nie.

p/s : kngan indah sntiasa diingati

No comments:

Post a Comment