Followers

Monday, 9 April 2012

ALHAMDULILLAH

assalamualaikum..


actually malam ni tangan terasa gatal-gatal nak menaip. sekarang ni cuti sem, jadi takde lagi assignment untuk ditaip. blog xseberapa ni jela tempat melampiaskan nafsu. opps!!jangan pikir bukan-bukan kawan. nafsu untuk menulis dan meluahkan perasaan jer. bukan nak menduakan Allah dengan meratap selain dari Dia di blog nie tapi mencuba medium lain untuk mencari ketenangan. rasanya x salah selagi Dia masih di tangga teratas carta hati kita.


entry ni ditulis bukan sebab nak mengangkuhkan diri atau nak tunjuk baik gitu. never. insyaalah untuk  selamanya kekal dgn 'never' aku tuh. rasa macam serius plak entry ni. pape jela kan. ada tak antara yang baca nie tertanya-tanya apa kaitan bebelan aku kat atas ni nga tajuk ALHAMDULILLAH.


kalau ada yang tertanya-tanya tu bagusla, maknanya korang masih lagi sedar dan tahu apa tujuan nya aku menaip.
straight to the point, aku bersyukur sebab tuhan da bukak aty aku sikit-sikit supaya tidak melakukan benda sia-sia, benda yang meningkatkan saham dosa aku dengan orang lain, kadang-kadang tu mulut lantang mentarbiah insan sekeliling. sekadar berkongsi pengetahuan. :)


mungkin bagi yang suka blogwalking kat blog aku ni perasan satu benda. entry yg ada pic x menutup aurat 2 aku da buang. takmau blog aku ni dijadikan kilang dosa kepada aku, kawan-kawan aku dan juga pembaca. dosa aku lagi la bertambah-tambah sebabnya :
1 ) dedah aurat aku
2 ) dedah aurat orang(aku ++ dosa org) offcourse la aku pn dapat bahana nya jugak
3 ) aku bagi orang len yang baca dapat dosa.

kalau korang yang baca ni rasa ada yang xkene dengan pemikiran aku ni bolehla komen kat bawah 2 sebab aku lagi suka kalau ada bloggers yang ingin berkongsi pendapat.aku pn suka menegur orang kalau orang tu aku rasa lakukan kesilapan.

prinsip aku senang je

JANGAN MENASIHATI KALAU TAKUT DINASIHATI

No comments:

Post a Comment