Followers

Thursday, 31 May 2012

ADA APA DENGAN CINTA

assalamualaikum

malam ni siyesly aku penat sgt-sgt.esok nak klua dgn bff aku plak.di booking awal, terpaksa cancel p bachok esok smata-mata nk temankan wanie p makan pizza..chooii  :)
makin limited cuti aku ni,makin penuh plak ary-ary ak.btw, mber2 ak korang jgn risau larh..aku cuba luangkan masa dgn korang oke

kejup-kejup! ce tengok balik title entri aku nie,npak x?
npak kan kan kan??


mood malam ni nak ckp pasal CINTA
hehe..bertimbun2 mood cintan cintun aku neh,mlm ni nk muntahkan semua kat entri nie
hmm..korang mesti penah bercinta kn?
ek eleh, xnk ngku plak.ak tgok idung hangpa kembang semacam  ja aku da tau dah.

actually korang tau x cinta tu apa?
bg aku la MEMBERI SEAGI BERDAYA TANPA MENGHARAP APA-APA BALASAN

maksud aku, kita bg cinta kita dkt someone yg kita syg tanpa harap dia syg kita balik. cukup sekadar kita lihat dia hepi dgn khidupan dia, selalu doakan dia.


sememangnya kita xpenah tau mcmana cara nk buat org yg kita cinta rindu kita sbgaimana kita duk rindu dia dari jauh. sedih kan merindu sorang2 dan beruntunglah mereka yg saling mengecapi bhgia saling syg myayangi.

kita xmintak cinta tu hadir dlm diri,datang nya plak xdiduga..sepintas lalu pun..tupp tupp jatuh hati.smua keje ALLAH. cinta dtg dgn beribu makna bg insan yg tau mghargainya.
cinta akan dtg kpd mereka yg masih punya harapan wlau telah kcewa,msih pcya wlau dkhianati, msih ingin mcintai wlau disakiti.


cinta datang dan pergi tak tentu arah,mengalir sperti air
mbawa ksngn saat dia mcul,mbwa ksdihan saat blalu pergi
jangan ditangisi kerana dia akan kmbli..


bersabarlah wahai hati,bahagia pasti dtg kpd kita.
ish!tiba-tiba jiwang plak aku neh.xpa jarang-jarang jer.sblom ttup entri jom layan lagu neh
|
|
|
\/
video

9 comments:

  1. jika betul syg & cintakan someone tu ,nyatakanlah pada Allah . ssungguhnya Dia mengetahui :)
    btw ,entry kita sama pasal cinta .haha jemputlah singgah jika sudi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnks nasihat ina..ina akn bw ke blog awak

      Delete
  2. lebih baik minta petunjuk allah di saat jatuh cinta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) nadia len da bhgia skrg.hehehe...kisah cinta ndia lg sdih

      Delete
    2. emm bahagia?hope doa ieyna dimakbulkan ngee..
      tak semua cinta boleh jadi seindah yang kita nak,,jadi nadia redha :)

      Delete
    3. :) hope temu bhgia nanti..

      Delete
  3. assalamualaikum ina..maafkan daku...mohon diampun dosaku ina..biarkanlah diriku berkawan dgnmu..plizz....

    ReplyDelete
  4. moga2 allah merahmatimu..time kasih ya allah...

    ReplyDelete