Followers

Thursday, 24 May 2012

NEXT TOP BLOGGER EPISOD 5

assalamualaikum

alhamdulillah aku masih lagi terselamat daripada penyingkiran untuk episod 4.
berada di ranking no 3..bersyukur sgt sbb episod 3 di ranking agak tercorot sbb  xupdate blog ikot masa.
untuk episod 5 ada tugasan  imuniti. peserta dikehendaki buat entri khas tentang blog BACK UP ..
back up ak ni dia
|
|
|
\/

blh klik lau nk kenal-kenal or bw ke blog dia  :)

pertama kali nk kenalkan dulu sape zilla nie, actually kak zilla. berasal dari terengganu(negeri jiran je pun)huhu..
merupakan ex student degree QS  kat uitm shah alam. tu jela serba sedikit pasal kak zilla :)

pada pandangan aku lar. blog kak zilla ni tersangat umum. banyak benda menarik diceritakan mengenai pelbagai benda yang terjadi di sekeliling kita. bangga dgn kak zilla sbb dia menjadikan blog dia sbgai medan penyampai maklumat. xde lah mcm aku, asyik duk citew pasal idup aku jew..korang da myampah pun ak xtau..hahahaha..


/\
|
|
|

simple giler  header dia, i like  it. sesimple orangnya larh.comel gitu..
dari setiap entri di taip nya, menggambarkan dia seorang yang happening dan  good2 yer.
wlaupun  umur da besaq, tapi dia sgt bek..first2 ingt sebaya je..awet muda betol

xtau nk citew pe ag..huhuhu..
2 jelah yer abg awie..harap puas aty.

No comments:

Post a Comment