Followers

Wednesday, 9 May 2012

u make me SMILE

mesti korang terpikir-pikir sape yg buat aku smile nie? ermmm, bukan buah hati aku,tp someone yang aku kenal dekat kampus, 1 kelas dgn aku. errmm,dia lelaki. nama dia panjang, tp ak juz panggil dia joe.
seriously aku da lama xborak dgn dia, mcm da  xrapat sangat sem 2 nie. time part 1, dia satu grup dgn aku. 
aku selalu tanya dia macam2 pendapat, xkra la study ke apa..

 ni la joe,hehe..joe sory curik gambar kau.
kau kan hensem, bg entry aku tumpang kehenseman kau.


semalam aku msg dgn dia, haish! ayat dia mmg power la.bagi aku rasa bersemangat terus. itu yang ak bangga dgn dia, dia sanggup col aku plak 2 sebab terlambat reply msg aku. habis kedit kau, padan muka. 
seriously cerita dan nasihat  dia  buat  ak menangis dan ketawa dalam masa yang sama.
xsabar balik nanti nak  jumpa dia. dia ckap ak brutal. xperlu sedeyh..

"sabar jela amal, smua ni normal..ko kene ingat setiap yang datang mesti pergi"

"lau blh, kita doakan kebaikan dia,sbb kita nk dia brubh jd lbih baik,jgn doakn kjhtn takot x terpikul dia nanti"

"insyalah, semoga doa kau dimakbul, ari ni stat ary baru yg semalam 2 sume da jd sejarah. tinggalkan , kau kene teruskan jgk ary kau"

"dah2, skrg ni kau jadi amalina yg kuat mcm dulu"

tu la antara msg yang pagi tadi, yg semalam mls nk taip.hehehe
btw thanks joe, hehe teringat plak dulu aku teringin p jenjalan umah kau kat melaka.tp blom kesampaian lagi, tp xpela ae 2 da jumpa fmly kau time kt slim river.oopps! bukan aku sorang je k, satu kelas.


ni pic kelas time part 1


btw joe, syg kau(sbg duda) kau kata aku janda.haishh! xde la janda sngt.ni sume pic dia yg aku sdri snap time part 1,zaman aku rapat dgn dia


setakat ni jela bercerita nya oke..bye2

6 comments:

  1. ceh, gmbr aku mner!!!! haha. abg joe...abg joe...

    ReplyDelete
  2. amboii. hemsemnyaa. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak aih, maunya kembang semangkuk kwn sy

      Delete
  3. hehehheh
    ne tw korg de jdohh plak kan
    ahaks :P

    ReplyDelete