Followers

Tuesday, 12 June 2012

JOURNEY TO CAMPUS :)

assalamualaikum..


hye korang, ary nie aku nak update story time pjalanan dari kelantan ke perak untuk daftar sem 3 neh.
bnyak singgah tempat menarik(boley la..hehehe)
penat  balik kelas xabis lagi neh tp xsabar-sabar plak nak bercerita.
mcm biasa pukul 8.30 pagi turun dari rumah, actually bukan family ak je la yg join.termasuk  family bff aku,zati.
kami p dua bijik kete..stiap kali cuti sem n dftar sem baru mmg mcm ni la kami..fmily p antar kampus sama-sama.syiok la ramai-ramai kan.

otw dtg cni singgah la cameron highland,al maklomla da lalu dpn tu..rugi xsinggah.

anak buah aku neh,call baby jer

my mum,org yg paling suka jenjalan.xpnh miss time mengantar aku kt kampus biarpun driver selalu tukar-tukar.

its me,angin kuat da mcm tepi pntai..tudung xdpt mstabilkan diri

makhluk kecik paling byk ckp n suka posing

strawbery...

my sister-in-law
then lepas 2 smpai kmpus dlm pkul 3.30..daftar sat n bawak msuk brg dlm bilik.
dlm pkul 6 kami gerak p lumut plak.smpai sana da malam.so, suasana dia sangat cntik sbb lampu-lampu yg cntik.

suasana wktu mlm,juz pic dkt parking.huhu

little girlz
umm,lepas 2 baru la balik lepak-lepak sri iskandar plak.pagi pkul 7.30 diorang anta aku kat kmpus.then pkul 9 terus p kelass..penat x terkata..
tapi sgt-sgt besttt..!!

4 comments: