Followers

Thursday, 27 September 2012

BUKIT MERAH LAKETOWN :)


assalamualaikum..



story untuk time ni da lebih seminggu pun tp aku tetap nak update memandangkan blog ni da agak usang semenjak dua menjak ni..!!
oke..back to the story :)

napak x beg besaq kat ats tuh??hehehe
ceritanya kawan aku ni ajak pegi jalan-jalan so aku suggest kan bukit merah laketown!
aku pun blm pnh sampai lagi sana hikhok :p
(tade kaitan dgn beg)


mula-mula sampai tu aku nak dgn xnak je mandi dkt situ..ak ni jenis xbrpa nak minat main air dgn org reramai neh..ntah ape yg ada dlm air tuh..tp da bayar mahal punya pasai masuk jgk ler..


ni la lebih krg suasana kat cini..xdpt tgkap gmbr banyak-banyak sbb fon simpan dlm loker.ni pun lps siap salin baju nak balik dah..



bukti la kononya aku da pernah sampai bukit merah ( tu pun kawan belanja) hehehhe




benda kaler kuning kat belakang tu la satu-satu nya yg aku main..nak naik gelongsor mmg x la kna pakai bikini..haktuiii...

pape pun mmg best n terbaik sbb ad sponsor untuk aku neh :p
tenkiu yer..and rasanya ni aktiviti last aku untuk semester 3 neh dekat perak

bbye..!!

2 comments:

  1. dulu sy study kt cni..
    jenguk blog sy plak k :)

    http://hazwanahashim88.blogspot.com/

    ReplyDelete