Followers

Saturday, 8 September 2012

NIGHT SAFARI,TAIPING & BUKIT BENDERA, PENANG

assalamualaikum :)

wuaaaa...da lama sangat aku x meng-update blog nie...sbnrya banyak sangat modal nk dijadikan story tp xsyok la kalau tade gmbr kan..so, ak updatekan kisah2 yg ad gmbar jela k..
straight to the point, ak punya story ni da seminggu berlalu..btw rasanya blum terlambat ag kot nak jadikan menu untuk bulan ni..amboii..da mcm mkanan plak :p

nak dimulakan ceritanya, first location of course la taiping. tempat yang menyamankan bak kata lecturer aku..why nyaman?tmpt len xnyaman ke? huhu...taiping merupakan tempat yang paling banyak menerima hujan di malaysia setiap tahun..boleh dikatakan tiap ary hujan, tp tadela smpai banjir kan :)

NIGHT SAFARI at ZOO TAIPING


pic yang teruk..ak mana ad cmera DSLR tu..hahahaha

malam tu jugak aku dgn kawan baik aku pergi penang!naik feri kot...first time pegi penang dgn feri.malunya...

PENANG FERRY



PADANG KOTA LAMA



BUKIT BENDERA


habis jelajah semua tempat ni, the last place is plaza gurney..bukan bershopping tp...makan jerk!
kat penang ni xramai muslim(agakla) jadik kalau nak makan senang2 pi je dekat mall..ahhahahaha...ikotla ajaran sesat aku neh..sampai sini jela ceritanya yer! bbye :*

No comments:

Post a Comment