Followers

Saturday, 27 October 2012

HEPI EID ADHA :)


assalamualaikum..

penghujung bulan oktober baru nak stat update..tapelah dpd empty jer :D
hmm..memandangkan raya haji,so cakap pasal raya lah kan..raya haji taun ni xberapa nak meriah pun sbb tade org kat umah..tinggal 5 org jela..abg sorg still kat dubai,sorang kat johor..anak buah pun xbalik.
bosan gila kat umah, pukul 10.30 pg baru aku merangkak-rangkak bangun..huhu


ma kita buat ketupat taw..ketupat 3 bucu..ngeh3 :D
raya puasa da buat lemang,raya ni ketupat..baru adil dpat rasa sume kan tiap tahun


ni pic time raya puasa yg meriah sebab sume balik kg..

raya haji ni aku sempat sarung baju kejup je..dlm 30 mnit,then tukar balik..bysa la kan nak main dgn daging sume,mna blh pakai cantik2..p beraya pun aku tibai baju t-shirt je..PANAS


ni plak pic time pegi umah fatin..:)

walaupun tade org,tp bila ada kawan..raya terasa lagi bermakna
btw..SELAMAT ARY RAYA AIDIL ADHA

2 comments: