Followers

Saturday, 1 December 2012

journey to PERAK again LOL


assalamualaikum..

har..tudia bulan disember da mai dah..
makna nya tamat la cuti semester 3 aku nie. aku sekarang da jadi budak part 4 dah.
bajet-bajet da cukup dewasa gitu...

so,pagi tadi aku dgn family & kawan aku punya family bertolak la ke sri iskandar nie.
sementara tu singgah la cameron highland..da depan mata..rezeki jgn ditolak.(ungkapan x kena dgn keadaan)


memandangkan aku sorg je yg gila berganbar,so ini la jadinya..harap maaf la kan
sebelum berenti beli belah dekat cameron sempat la berenti makan dekat r&r gua musang dulu


mak aku mmg suka bawak bekal time berjalan jauh nie...makan dijamin puas hati 
|
|
|
\/

inilah rupa mereka-mereka yg ikot serta makan tepi kereta...r&r ary ni mcm pasar borong..FULL
xtaw nak kata apa dah..hmmm..jom tgok apa aku beli tyme kat cameron

benda yang xpernah aku lupa naak beli kalo dtg sini..masam ke xsedap ke aku tibai

ni gegurl dgn boboi nama dia..hehehehe

coklat with strawberi dkt tgh-tgh dia...super delicious...
 
sepupu aku dgn telinga ape ntah nie...xtaw nak panggil pa sbb spesies tlinga ad bunga ros ni xpenah den jmpa
lepas tu barula kami gerak ke sri iskandar..hujan boleh tahan jugak la.jalan berkabus semacam je tp xsejuk pun..pelikkk bin ajaib..bysa kalo hujan lebat cmni mulut pun berasap..nasib xklua ais je.

lps anta aku,depa pun balik tido umah sewa dekat bandar universiti..esoknya nak teruskan trip tiap kali bukak sem iaitu shopping sakan dekat cameron sana..jeles sgt taw
pape pun semoga perjalanan diorg selamat :)

No comments:

Post a Comment