Followers

Sunday, 22 July 2012

JALAN-JALAN CUCI MATA :p


assalamualaikumm

rasanya da lama aku xupdate blog aku neh..bz ke aku? oh no no no!! semenjak dua menjak ni aku makin malas nak menaip..papepun  kali ni aku nak  updated  pasal  aku  dengan  roomate aku  kua  jenjalan sehari sebelum puasa ae tuh..



first location  ialah  teluk  batik :)
ambik masa  sejam drive dari  sri iskandar...bawak syerie jenjalan sini untuk  kali pertama  bagi dia but kali ntah keberapa bg aku..ngeeee..jom layan  gambar  :)


this  is my roomate oke...suka bergambar like me


ni lah  dia TELUK BATIK
aku selalu bawak family dtg sini tiap kali cuti sem...xramai org time  ni,maklomla esoknya  da puasa.


teringin nak mandi..hehehe..tp xbawak  pakaian...:(


extra excited nie..ish3

              
lepas sejam,ak drive plak pegi batu gajah..means berpatah balik lintas uitm seri iskandar..perghhh!malas gila..
next location ialah Kellie's Castle...one  of the haunted place in  Malaysia..seriously...ngeee
see it
|
|
\/
                
so beautiful uolllss...kat atas bumbung penuh  dgn nama kapel...istana ni lambang cinta pemiliknya(lupa  nama)  untuk isteri dia...


lawa kan ??


yang  ni atas  bumbung dia..lawa  kan3


lots of  LOVE here.......

mls da  nak  upload gambar..line kurang..biasala aku  kan duk ceruk  dunia
last  but  not  least(ayat dlm assignment  ak)  SELAMAT MENUNAIKAN IBADAT  PUASA :)

Sunday, 15 July 2012

HANG OUT :)

assalamualaikumm..

fuhh.!!lama gila xupdate blog neh, semua gara-gara keyboard buat prgai xsenonoh dgn aku.
actually petang tadi aku klua dengan member senegeri dgn aku (zati&eiyna)
asalnya nak pegi bandar universiti(u) nk beli barang je.tuupp tuupp len plak jadinya....

sampai je kami melantak!

Aku dengan zati

eiyna


lepas tu pegi tesco...main benda alas nie

hohohohoho

chooiii

kami da tua tapi jiwa kanak-kanak

baru la lepas too p beli barang kami....lepas 2 kami hentam 'cool block'


best  wooo...(jakun  siket lerr)


tu jelahh..hehehe..short  storiess..

THE END  :)