Followers

Thursday, 27 September 2012

BUKIT MERAH LAKETOWN :)


assalamualaikum..



story untuk time ni da lebih seminggu pun tp aku tetap nak update memandangkan blog ni da agak usang semenjak dua menjak ni..!!
oke..back to the story :)

napak x beg besaq kat ats tuh??hehehe
ceritanya kawan aku ni ajak pegi jalan-jalan so aku suggest kan bukit merah laketown!
aku pun blm pnh sampai lagi sana hikhok :p
(tade kaitan dgn beg)


mula-mula sampai tu aku nak dgn xnak je mandi dkt situ..ak ni jenis xbrpa nak minat main air dgn org reramai neh..ntah ape yg ada dlm air tuh..tp da bayar mahal punya pasai masuk jgk ler..


ni la lebih krg suasana kat cini..xdpt tgkap gmbr banyak-banyak sbb fon simpan dlm loker.ni pun lps siap salin baju nak balik dah..



bukti la kononya aku da pernah sampai bukit merah ( tu pun kawan belanja) hehehhe




benda kaler kuning kat belakang tu la satu-satu nya yg aku main..nak naik gelongsor mmg x la kna pakai bikini..haktuiii...

pape pun mmg best n terbaik sbb ad sponsor untuk aku neh :p
tenkiu yer..and rasanya ni aktiviti last aku untuk semester 3 neh dekat perak

bbye..!!

Saturday, 8 September 2012

NIGHT SAFARI,TAIPING & BUKIT BENDERA, PENANG

assalamualaikum :)

wuaaaa...da lama sangat aku x meng-update blog nie...sbnrya banyak sangat modal nk dijadikan story tp xsyok la kalau tade gmbr kan..so, ak updatekan kisah2 yg ad gmbar jela k..
straight to the point, ak punya story ni da seminggu berlalu..btw rasanya blum terlambat ag kot nak jadikan menu untuk bulan ni..amboii..da mcm mkanan plak :p

nak dimulakan ceritanya, first location of course la taiping. tempat yang menyamankan bak kata lecturer aku..why nyaman?tmpt len xnyaman ke? huhu...taiping merupakan tempat yang paling banyak menerima hujan di malaysia setiap tahun..boleh dikatakan tiap ary hujan, tp tadela smpai banjir kan :)

NIGHT SAFARI at ZOO TAIPING


pic yang teruk..ak mana ad cmera DSLR tu..hahahaha

malam tu jugak aku dgn kawan baik aku pergi penang!naik feri kot...first time pegi penang dgn feri.malunya...

PENANG FERRY



PADANG KOTA LAMA



BUKIT BENDERA


habis jelajah semua tempat ni, the last place is plaza gurney..bukan bershopping tp...makan jerk!
kat penang ni xramai muslim(agakla) jadik kalau nak makan senang2 pi je dekat mall..ahhahahaha...ikotla ajaran sesat aku neh..sampai sini jela ceritanya yer! bbye :*