Followers

Saturday, 26 January 2013

ciri-ciri bakal imam saya :)


assalamualaikum

dengan x tersengaja aku terpanggil untuk menaip entri nie...da nak pukul 2 pagi, tapi mata belom mengantuk walaupun ptg td baru je balik dpd terengganu :) syok habis kot pegi jalan

aku terpikir-pikir, apa ciri-ciri lelaki yang nak aku jadikan suami nanti...memilih plak kan.
ni bukan soal memilih ke hape tp soalnya suami tu orang yang bakal bimbing kita nanti pulak..

no 1 :

aku cukup xsuka laki yang pakai rantai ke subang ke or pape je aksesori wanita sepatutnya.
nampak mmg ganas dah, tp bila tengok balik xcukup ganas la..baik pegang quran..hensem je nampak :D

no 2 : 

aku xmau yang isap rokok..kalau boleyla kan.susah nak cari yang xisap rokok..bukan hape...membazir je pun..pe kata hisap dadah plak ke? hehehehehe

no 3 :

aku nak org yang kuat usaha,maksudnya nak pape usaha sendiri.bukan jenis yang anak mak.maksud aku,pape benda mintak dgn mak..xke menyusahkan tu..kalo tu pun nak mintak mak,abis bini ko nie ko nak jaga macamane..silap2 bini ko yg jaga ko..baik pelihara kambing, dapat jugak hasil -__-

no 4 :
xsuka yang jenis 'ulat bulu naik daun'
kalau suka kat pompuan tu, buat cara gentleman siket.. ni tak..habis sume pompuan area tu jadi hak ko!
abah kau!! banyak cantikkk

no 5 :

aku suka yang romantik..siket2 pun okela.
bukan romantik kena hantar bunga dpn office tiap-tiap pagi tu..bukaaannn
romantik cara lain,yg xmenghabiskan duet,yg xmembazir 

no 6 :

aku pun da xtau mana aku suka mana aku xsuka..poning den!

hahahahha...k lah..xmpu den nak menaip lg..entry ditamatkan disini jelahhhh

4 comments:

  1. agak susah nak dapat hati ieyna hehehe

    ReplyDelete
  2. kalau jmpe lelaki macam tu...ada lebih pas kat aku satu! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. gilak..xmau bg ko,aku amek sume :P
      tamak lebih

      Delete