Followers

Wednesday, 13 February 2013

TIPS : panduan pakai high heels :)


assalamualaikumm

muncul lagi dengan tips kedua cara macamana nak pakai high heels memandangkan aku seorang yang suka pakai high heel ni :)

mesti korang pernah mengidam nak pakai kan? tapi rasa xyakin sbb xnak ambik risiko kaki sakit & sebagainya..actualy nak pakai high heels xdelah susah sgt pun, lagi-lagi kalau da biasa practice pakai selalu..




cantik kan? dulu aku pun xberani pakai..skrg ni da ad koleksi high heels ni..selalu pakai time pegi majlis kahwin. aku ada 1 video yang mana aku jadikan rujukan time mula-mula nak mencuba pakai heels nie..jom tengok sama!



harap lepas tengok ni, korang akan lebih yakin nak pakai & xdela terkedek-kedek macam ayam baru menetas tu :D
hek3..jangan marah yerr..bye2
yang ikhlas,
ieyna nasir ^_-
xoxo          

4 comments: