Followers

Thursday, 21 March 2013

DINNER KLKM


assalamualaikumm

wah seminggu dah berlalu..aku tetap nak update pasal dinner klkm. klkm tu apa? oke..itu adalah pengakap laut ataupun kelana siswa.

seminggu sebelum tu ada family day klkm dekat teluk batik.syok sangat-sangat dgn depa semua.
then, bila ada dinner rasa lagi syok nak join sbb Builders Night Dinner ae tu pun xdapat pergi. so, ambik peluang ni untuk dinner dengan kawan-kawan. maklumla semester depan depa sume pakat p praktikal dah.lepas tu xtau jumpa lagi ke x.

TEMA : COLOUR BLOCK







pic dinner ni je yg ada dgn aku..yg lain aku xdpt ambik lg.nanti aku akan upload balik lah.
akak2 & adik2 grup ni mmg sempoi habis lah. semua steady je..
pengisian aktiviti untuk mlm tu pun sangat santai & melucukan :)

No comments:

Post a Comment