Followers

Wednesday, 6 March 2013

Family Day budak Building..choooii


assalamualaikum..

okey straight to the point, walaupun aku takde masa nak update blog & esok plak ada test building construction..aku tetap nak update memandangkan aku tengah aktifkan broadband aku neh.

2/3/2013 building department adakan family day..start pukul 8 lagi tapi aku ni jenis susah nak bangkit awal pagi.
so pukul 12 baru gerak ke padang ragbi & sampai2 je terus main sukaneka dengan budak part 3.
main gula-gula dalam tepung..pui..
berguling-guling atas padang tu mcm nangka jatuh ke tanah.







petang tu plak main netball..classmate aku zira yang ajak aku join game ni.


aku hanya manusia biasa (ayat xley blah)
aku mengaku aku xpandai main bola & xminat kecuali futsal or bola sepak je
selama ni pun hidup aku sebagai atlet olahraga je.
memandandangkan kawan da ajak, apa salahnya aku menyibuk kejup kan :D

malam tu plak penutup family day.
penat sangat- sangat tapi best la sebab dpt kenal dgn senior building nie..
mlm tu plak la berkenalan dgn abang jambu, abang bihun & abang muka xsiap
sume gelaran tu wujud selepas aku sedar yang aku xtau pun nama diorang...tp knp nama tu??

itu sume rahsia. lagipun aku telah di RASUAH untuk menutup mulut

THE END

No comments:

Post a Comment