Followers

Thursday, 21 March 2013

PRESENTATION OWH PRESENTATION..aku cukup rimas

assalamualaikum..

ramai yg tahu minggu ni minggu last kelas bagi student diploma..especially student!
minggu yang paling penat, tension and penyakit gila serta sawan akan muncul.
minggu depan plak da start final exam, so tugasan sume kena siapkan minggu ni jugak..minggu ni la test, presentation & kena anta report OSHA bagai.

penat gila kot siapkan model untuk building construction Rumah Tradisional tu.
dah la satu grup ada 5 orang je, sume pompuan plak tu..mana x semput geng kami nak buat model. pengalaman pun memang xade langsung..





tu jelapic yang aku nk bg korang tengok ..aku sengaja x bagi nampak model tu betol-betol.sangat menyakitkan mata neh.
wuargghh..menyesal seumur hidup buat kptusan main-main..tension kot.


ni pic selepas presentation enterpreneurhip. last presentation untuk semester ni..fuhh lega tahap gaban, semua masalah da setle.
then hujung minggu ni plak budak kelas ajak pegi umah miss Adriena sebab miss kawen.lepas tu g Ulu Kenas beramai-ramai..menenangkan fikiran :)

No comments:

Post a Comment