Followers

Saturday, 27 April 2013

BALIK KAMPUNG orang lain -__- i'm babysitter its oke :)

assalamualaikum..

dear readers :) hai..hehehe
bajet hot je kan ^__-

so, hari ni nak story siket la..buat yang tamau baca just tekan X kat atas tu oke ??
hehehe..
oke..tadi pepagi buta..rasanya pukul 9
(banyak la aku punya pagi buta kan)
tengah syok2 tido nie..tahap leleh la kan..then dengar suara pompuan
" woi bangun..woi bangun"

sapa plak ni kacau -__-
lantak la..aku mengantuk tahap cipan kot tyme tu..malam berjaga kan biasa la

" HOI bangun la"
argghh ada lagiii...sape nie..celik 2 saat
kak long aku..ada la tu nak ajak aku g mana-mana klau pagi-pagi dah dtg nie

"cepat bangun,ikot kak long balik kampung jup"

alahai malasnya nak bangun..oke! tido balik 2 minit
lepas tu lekas bangun
bukan risau kena tinggal tapi risau xsempat mekap sebelum klua
ngeri kot 

1 jam kemudian


ngantuk lagi tyme ni, tapi bab kelua jalan aku xpernah menolak
sorry to say la..
mmg hobi aku benda mcm ni

then after 30 minit dlm kete





sampai je kampung..apalagi kan keje aku..bukak suis kipas then ZZZzzz
bangun je da nak balik dah..oke its fun sbb aku sangat bosan


aku dgn dia mmg suka kissing opps!
:D
thats all for today
xoxo

No comments:

Post a Comment