Followers

Tuesday, 2 April 2013

INTERVIEW???


assalamualaikum.

hye2 to non-muslim :D
esok da nak balik UiTM..nota berlambak sedang menanti aku.
subjek measurement dengan building construction sedang menanti aku kat sana.
hah! so apa tujuan aku balik kampung sedangkan sekarang musim final exam?

tersebutlah sebuah kisah :D apa kau mengarut nieh
actualy aku balik sebab nak pegi interview jawatan Pembantu Pertahanan Awam!
asalnya xnak balik sebab busy nak studi,tapi terpaksala kan.



tadi pagi aku sampai je sana, aku tengok aku sorang je yang xde sape2 temankan :')
lepastu aku calling2 kawan aku yang duk besut tu..
yes! ada kawan dah..alhamdulilah dia pun dpt sama tempat dgn aku..bahagia2..blink2 buat mata kelip-kelip


nama mamat poyo ni akim tapi aku panggil dia KELING
hahahaha..padan muka akim. sebab apa panggil cm tu? pk la sendiri..akim aku harap kau x saman aku dengan statement aku ni..:D

camana aku knl dia nie? asalnya kenal time ujian fizikal sebelum terpilih untuk temuduga.
lepas tu berkawan sampai sekarang.akim tolongla bangga sebut aku mention kau dlm blog aku nie..hahaha
abis je temuduga ni terus call ayah dtg jemput aku..masuk kete then bye2 dekat dia n ayah dia..sempat g bergaduh..nasib aku x smack down je dia..aku buat tangan ke bahu mata ke atas n selesai. teruss balik..settle keje ary nim. lega

No comments:

Post a Comment