Followers

Thursday, 16 May 2013

bye bye CLASSMATES


dear readers :) assalamualaikum

first entry untuk bulan ni, so cuti sem yang 2 bulan ni.

korang-korang yang seangkatan dengan aku plak buat apa yer time cuti ni?
xkan bangun makan tido je kot tiap-tiap ary..korang jangan nak kelentong lebih-lebih. 


bercerita pasal cuti ni, korang nanti bukak sem da sem berapa ea? especially student uitm la :D
aku nanti da sem lima, actually student batch aku sekarang ni sume tgh praktikal, ada yang tengah berpanas dekat site, ada yang duk rilek je dlm office.
apa-apa pun aku harap korang tamat praktikal nanti dengan jaya nya oke :)

eh..aku plak pehal xg praktikal? hahaha
aku da otw nak quit as uitm student..WHAT???

alhamdulillah aku dapat keje dah, so buat apa lagi blajar banyak-banyak kan..hikhok
(xsabar nak lapor diri dah)

oke back to the topic
aku nak cakap yang aku rindu dengan kawan-kawan aku dekat uitm seri iskandar tu
even kita-kita x kamcing mana pun, aku tetap sayang korang  as  classmate aku.
tiap-tiap ary aku hadap je muka korang dengan macam-macam perasaan. bila da masuk sem 4 tu,aku da rasa xsama macam mula-mula masuk dulu. everything da berubah.
da kenal perangai masing-masing :)

last day jumpa dengan korang bila tamat paper osha .
ingat nak jumpa-jumpa dulu kan, tapi aku tengok korang macam -__-
so, aku sempat jumpa si mizah je rasanya. lagi-lagi tyme tu aku tengah kejar masa. ingat nak peluk korang dulu kan(gegirl je k) so xsempat la bagitau yang tu last kita jumpa..:')

adila plak da menanges bagai..
dayah buat muka rilek je hehehehe,nabila plak duk pujuk dila jangan nanges,pipah awal-awal lagi da hilang
so aku? dengan muka xberperasaan buat xtau je
kenapa sekarang aku rasa sedih yer? kadang-kadang aku rasa da buang banyak masa aku kat sana.
oke lupakan pasal tu!

kd , aku , nabila , pipah , dayah


walau apapun aku akan ingat pahit manis & susah senang time kat sana. in sha allah bulan 7 kot aku akan jejak kaki buat kali terakhir dekat uitm. tapi time tu korang xdew la kat sana.



masa-masa terakhir dengan korang
pic tyme g kenduri kawen miss adriena (atas)
pic ulu kenas (bawah)

i will remember uollss n i will miss u
hope jumpa lagi nanti, korang jaga diri baik-baik taw kat tempat praktikal tu :)


No comments:

Post a Comment