Followers

Thursday, 23 May 2013

GUBAHAN BUNGA TANGAN FOR AKAD NIKAH :)

ASSALAMUALAIKUM

hye bloggers and readers..salam jumaat semua
hari ni nak update entry pasal gubahan bunga tangan for akad nikah day xsampai seminggu lagi ni
wah3..everything has done by me! 
( hantaran, baju kahwin, hiasan bilik tidur, makeup and bla bla bla..)

xsabarnya nak tunggu hari khamis nie
in sha allah everthing will be oke :) so sekarang ni bukan nak cerita pasal majlis tu lagi
nak cerita pasal bunga tangan nie.
akan digunakan oleh ' pengantin' time akad nikah
so, aku yang excited gila dengan bunga ni nak buat sendiri jugak..xbagi orang lain sentuh.
dush1 kena penumbuk sebab tamak haloba.
nak tengok x? jom jom kita tengok


ni la dia bunga tangan yang aku buat tu ^__^
xsangka plak aku ni ada seni jugak kan..geli hati kah3

# sape nak belajaq habaq mai k :p

No comments:

Post a Comment