Followers

Sunday, 19 May 2013

MASALAH apakah ini ???


assalamualaikum

taip taip taip...taip lagi..!! owh man!
aku tengah risau gila kot ni..awat jadi mcm nie. macam-macam plak masalah. saja la ni nak menggugat keimanan aku neh..alahai -__-

actually bulan februari dan april hari tu aku berhempas pulas balik ke kampung sorang-sorang sebab kena g interview dekat kota bharu.
berulang alik dlm masa 3 hari memang penat siot. time tu plak musim study week and aku plak ada dua paper selepas tu. kepala otak da masuk ayaq kot pikir nak balik ke x..
last-last balik gak sebab family aku suh aku balik gak. 

then 1 may aku pun bukak la portal spa nak tengok result interview tu kan 
jeng jeng jeng


lepas tu tunggu punya tunggu surat tu sampai..habuk pun tadak!
bila hantar email dekat spa dia kata surat da dihantar, dan paling aku sakit otak dia kata surat sudah di bawah tanggungjawab pos malaysia.ciss!
xkan aku nak p carik d pejabat pos kot..abah kau !
so memandangkan hari ni ahad, pejabat spa tuutp..aku nak call bahagian pengambilan dia esok la.
hope everything oke..owhhh i dont believe yang tiba-tiba surat tu hilang


# siapa nak disalahkan? spa? pos malaysia? ke posmen xkenai rumah? atau aku plak yg harus dipersalahkan?

2 comments:

  1. kt tmpt mai kes posmen salah anta surat kt alamat len n ada gk yg posmen xtau umah so dye sent je kt ktua kmpung..
    klu SPA kata dye dh anta, try carik ngn post ofce..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..boleh eh? esok gak p carik! tq mai

      Delete