Followers

Saturday, 25 May 2013

no title huh..!!


ASSALAMUALAIKUM

jawab salam dulu baru teruskan membaca ( bajet orang nak baca je -__-)
sebenarnya kepala aku ni tengah pening & pusing-pusing. sebab?

ni yang aku malas nak cakap nya.
dipendekkan cerita kan, macam ni..aku dulu pernah menjalin hubungan dengan someone
selepas hampir 2 tahun, baru aku tahu dia dah ada tunang.
so, aku marah la kat dia siket-siket sebab buat pompuan tu macam ni kan
so dia mintak maaf dgn aku tapi dia still nak jumpa aku tp aku xnak
sekarang ni da berbulan-bulan dia kawen tp still call n text aku lg.
untuk kali pertama nya dia ckp ' i love u' dan dia tanya aku masih syg dia ke x
wtf weyh !!
aku ckp kat dia, syg la isteri dia, cinta la isteri dia tapi bukan aku
dia tetap xberhenti. untuk information, dia dgn isteri dia kawen tu sbb dijodohkan keluarga masing2
so, aku xnak la nanti jadi pape aku yang dipersalahkan.tp dia pernah ckp yg isteri dia tahu dia berhubung dgn aku..walaweyh!!
kenapa kah???? aku da cakap yang aku da berpunya dan nanti aku kenalkan kat dia ( dia mcm xsuka je)
papepun aku harap sume ni cepat-cepat berakhir :) 

# tolong sayangi isteri-isteri anda :)

No comments:

Post a Comment