Followers

Sunday, 13 October 2013

permulaan satu kisah..


Assalamualaikum

Alhamdulillah dapat jugak update blog untuk hari nie  :)
So today aku nak pot pet la siket, xdela sampai membebel pun kan. Setelah 2 tahun hati aku ni tertutup rapat nak menyayangi mana-mana lelaki, saat ini aku telahpun bukak seluasnya pintu hati ni untuk menerima kehadiran seorang insan yang sangat2 lah sempurna di pandangan mata aku. Nak dicerita bagaimana kami berkenalan, mr. M ni merupakan aku punya jurulatih dekat pusat latihan. Seingat aku 5 minggu disana, kami masing2 xhiraukan sama2 sendiri tapi cuma suka dlm diam jela. Hinggala minggu last iaitu minggu ke 6. Dia like gambar di fb. Aku pun add dia just sbg jurulatih dgn peserta jela time tu. Then, dia anta chat tegur aku. Bermula drpd situla kami terus berhubung dan bercinta :p

Paling aku suka bila masih xsampai seminggu lagi kami rapat, dia da ajak kawin. Serius aku terkejut. Aku ingatkan aku tengah bermimpi je sbb aku xsangka sgt aku skrg tgh bercinta dengan dia sekalipun. Tuhan je tau betapa aku gembira. 




 Ni first date kitorang kat bandar melaka. Kelua outing sama time masih lagi sedang berkursus.


Ni plak time da tamat latihan..kami date lagi kat area melaka.g umah family dia,g pantai n shopping. Thanks b sebab sudi 
temankan syg jalan. Love u so much b!


Ni plak baru je tadi. Kami pegi port dickson. Walaupun dia di melaka n aku plak duk keje putrajaya tapi kami ttp selalu jumpa. Thanks sebab sudi dtg jauh2 b.


Aku bersyukur sangat kenal dia. Sangat penyayang, romantik and caring. I love u b..hope nanti akan kekal selamanya.in sha allah.

2 comments:

  1. hbs tu, nk kwin la ni? hee...bgus tu awal2 dye dh ajk kwin

    ReplyDelete