Followers

Wednesday, 18 December 2013

BIRTHDAY CELEBRATE KAT OPIS :)


Assalamualaikumm..

Hari ni 28/12/2013.
Jadi..??lagi 2 hari birthday aku..tapi di celebrate awal kat opis sbb time birthday aku 20/12/2013 nanti aku fly ke kuala lumpur. 2 kali dah celebrate kat opis bulan ni..first with Pengarah Negeri n staff serta pegawai khas meraikan birthday kami yang lahir bulan disember..


Dua biji kek sumbangan staff dengan pegawai daerah Tenom, tuan Posoh. Tq :) xdisangka plak dirai padahal baru lagi bertugas di sini.korang mmg sporting..so masa lunch tadi diorang rancang nak makan pizza bagai..jadi aku dgn pegawai2 aku si ramlan,azim n juee pegi ke 1borneo beli kek secret recipe dgn 6biji pizza hut..makan sampai xlarat nak telan.paling lucu diorang makan mcm takot org lain makan habis..kunyah mcm xbernyawa..xtau la apa jenis pegawai diorang ni.siap cakap lagi.."wei makan la slow.." si juee risau mknan hbis..ketawa  kami...





Ni la pic time lunch tadi.tq kawan sbb sudi celebrate birthdy aku..ni pic dgn pegawai baru je..ada lg pegawai lain dan pemandu yg dtg jugak.balik nanti hope dpt celebrate dgn b kat rumah dgn family aku sekali. Xsabar nak balikkk... :)

No comments:

Post a Comment