Followers

Thursday, 21 March 2013

PRESENTATION OWH PRESENTATION..aku cukup rimas

assalamualaikum..

ramai yg tahu minggu ni minggu last kelas bagi student diploma..especially student!
minggu yang paling penat, tension and penyakit gila serta sawan akan muncul.
minggu depan plak da start final exam, so tugasan sume kena siapkan minggu ni jugak..minggu ni la test, presentation & kena anta report OSHA bagai.

penat gila kot siapkan model untuk building construction Rumah Tradisional tu.
dah la satu grup ada 5 orang je, sume pompuan plak tu..mana x semput geng kami nak buat model. pengalaman pun memang xade langsung..





tu jelapic yang aku nk bg korang tengok ..aku sengaja x bagi nampak model tu betol-betol.sangat menyakitkan mata neh.
wuargghh..menyesal seumur hidup buat kptusan main-main..tension kot.


ni pic selepas presentation enterpreneurhip. last presentation untuk semester ni..fuhh lega tahap gaban, semua masalah da setle.
then hujung minggu ni plak budak kelas ajak pegi umah miss Adriena sebab miss kawen.lepas tu g Ulu Kenas beramai-ramai..menenangkan fikiran :)

DINNER KLKM


assalamualaikumm

wah seminggu dah berlalu..aku tetap nak update pasal dinner klkm. klkm tu apa? oke..itu adalah pengakap laut ataupun kelana siswa.

seminggu sebelum tu ada family day klkm dekat teluk batik.syok sangat-sangat dgn depa semua.
then, bila ada dinner rasa lagi syok nak join sbb Builders Night Dinner ae tu pun xdapat pergi. so, ambik peluang ni untuk dinner dengan kawan-kawan. maklumla semester depan depa sume pakat p praktikal dah.lepas tu xtau jumpa lagi ke x.

TEMA : COLOUR BLOCK







pic dinner ni je yg ada dgn aku..yg lain aku xdpt ambik lg.nanti aku akan upload balik lah.
akak2 & adik2 grup ni mmg sempoi habis lah. semua steady je..
pengisian aktiviti untuk mlm tu pun sangat santai & melucukan :)

Wednesday, 6 March 2013

Family Day budak Building..choooii


assalamualaikum..

okey straight to the point, walaupun aku takde masa nak update blog & esok plak ada test building construction..aku tetap nak update memandangkan aku tengah aktifkan broadband aku neh.

2/3/2013 building department adakan family day..start pukul 8 lagi tapi aku ni jenis susah nak bangkit awal pagi.
so pukul 12 baru gerak ke padang ragbi & sampai2 je terus main sukaneka dengan budak part 3.
main gula-gula dalam tepung..pui..
berguling-guling atas padang tu mcm nangka jatuh ke tanah.







petang tu plak main netball..classmate aku zira yang ajak aku join game ni.


aku hanya manusia biasa (ayat xley blah)
aku mengaku aku xpandai main bola & xminat kecuali futsal or bola sepak je
selama ni pun hidup aku sebagai atlet olahraga je.
memandandangkan kawan da ajak, apa salahnya aku menyibuk kejup kan :D

malam tu plak penutup family day.
penat sangat- sangat tapi best la sebab dpt kenal dgn senior building nie..
mlm tu plak la berkenalan dgn abang jambu, abang bihun & abang muka xsiap
sume gelaran tu wujud selepas aku sedar yang aku xtau pun nama diorang...tp knp nama tu??

itu sume rahsia. lagipun aku telah di RASUAH untuk menutup mulut

THE END