Followers

Tuesday, 13 August 2013

RAYA TYME :D

assalamualaikum semua

FUHH..!! baru sekarang dapat update blog..lamanya x bukak..berhabuk sudah!
sekarang ni bulan Syawal, so mesti pakai topik RAYA kan?
raya korang macamana? hepi x? family sume dpt berkumpul x?? banyak nya soalan aku ni..

aku mcm biasa la malas nak taip-taip kan, aku nak upload gambar banyak2 je
selamat mencuci mata yer :D


hidangan wajib kat rumah aku of course lah lemang!
dan sampingannya lontong!


kitorang gunakan daun pisang je sebab daun yang sepatutnya tu susah nak dicari dan tempat tinggal aku bukanlah kawasan bukit,tapi kawasan pantai.daun kelapa ada lerr







bila waktu petang2 plak korang pegi mana? aku biasa nya klua pi beraya rumah member2 dgn cikgu2 je.lepastu singgah la dekat pantai kejup. petang2 kat tempat aku sekrang selalu ribut dgn hujan, so feel nak ambik angin kat pantai dengan baju kurung tu rosak lerr..

hari raya pun berakhir macam tu jela..hehehe

papepun aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN kat semua terutamanya yang mengenali diri aku. peace :)