Followers

Tuesday, 28 January 2014

I LOVE U B :*


assalamualaikum

wah..aku xcited gila..not more than 2 month lagi..yeahhh!!
bulan depan balik semenanjung lagi..tiap bulan balik..kalau simpan duit banyak-banyak ni bolehla aku buat bayar lawyer time mengUGUT nak menyaman org..hahaha..xboleh blah :D
gelak macam unta wakakaka

semenjak dua menjak ni b makin lain..
lain macamana??

HOORAAYYY..!!
aku suka b yang sekarang!
I LOVE U MUHAYUDIN my LOVE
b yang makin sweet macam gula-gula kapas kat Petronas tu,
b yang Romantik macam Romeo..omg!!



"in sha allah.. doa sama-sama ea sayang..sayang nye lah kat sayang b sorang nie..b tadi ingat nak g pondok kat Klebang or jumpe membe..tapi bila ingat sayang, b terus balik kem..heeee"

comment : terharu bro bila orang tu dah selalu ingat-ingat kita sampai hilang mood nak jumpa kawan.

" b pun syukur b dah leh kawal sikit-sikit emosi b..harap hubungan kita akan kekal berterusan baik dan bahagia hingga akhir hayat..harap sayang xkan sia-siakan peluang untuk kali ni..b sayang sangat-sangat hubungan ni..muah.."

comment : alhamdulillah, b yang dulu panas baran dan emosi kin da berubah jadi seorang yang sweet sour dah..terbaik.

"sayang yang b cinta..b dah sampai ni..sayang tau x bape dalam laut china selatan?? tau x??? ha tau tau tau??? dalam nya laut tu, dalam lagi cinta b kat sayang..love u sayangggg.."

comment : pandai dah sekarang bermadah kata..cehh! dilamun cinta la katakan..macam ni rupanya..hehehe

"mana la bidadari b yang mucuk nie ea..ngah sarapan ke tu..heee..b nak g mandi ni..b nak bagitau b sayangkan sayang sangat-sangat.love u sayangku muah muah muah.."

comment : i think like im in paradise..cewaah..bidadari dihati b la katakan.

"alhamdulillah bagus la sayang bahagia.. b sayang kat sayang..b kesian kat sayang..banyak sangat ujian masa sayang dengan b"

comment : kalau dah namaya sayang dan cinta, apapun sanggup diharungi..setakat permainan psikologi..nothing to worse la kan..apa nak heran setakat nak psiko pakai teknik karat..xheran pun.geli hati je..nampak kebodohanmu disitu wahai peng 'STALKER' berjaya :P

"emmm..betul tu sayang..terima kasih sangat-sangat sebab sudi sabar dengan b..xtau dah nak cakap camana..sayang sangat-sangat kat sayang..sekarang ni b risau keselamatan sayang.."           

comment : sabar tu kan separuh drpd iman..buat apa nak bertengkar kerana orang yang dengki dengan kebahagian kita..maybe orang tu xcukup kasih sayang kot? biarlah dia MENGEMIS dengan cara dia suka. kita cuma mampu berSIMPATI al maklomla anak y****.

"sayang mucuk da tido ea..lama b tunggu sayang xbalas-balas nie..b tido jugak la ea..b nak bagitau sayang yang b sayang sangat-sangat kat sayang..love u sayang..mmmuuuaaahhh.."  

comment : sayang pun nak bagitau b yang sayang pun sayang kat b sbb da bg sayang perhatian dan kasih sayang..berhabis duit untuk sayang balik jumpa b..ngeh ngeh ngeh..xternilai dibandingkan dengan H*****g tu kan b? apa guna ada macam-macam tapi hidup sengsara sebab terJELES dengan orang lain..kikiki

bak kata b..biarla dia MEROYAN
dia xleh guna cara HALUS, dia guna cara lain..KASIHAN.
dia lupa kot kuasa Allah tu lagi kuat dpd kuasa sang saka tu..kah kah kah
harap insafla nenek tua nak MAMPOS entah bila tu sebab bersusah payah nak menghalang kuasa Allah dengan syaitan laknatullah..kau pun sama, dilaknat sebab da menduakan tuhanmu sendiri..padan muka..
menjawab la kau dengan Allah di padang Mahsyar nanti.

tq b sebab menjadikan sayang tido terlalu lena..makan bertambah-tambah td xdela sampai perut terboyot-boyot..ngeh ngeh ngeh..mandi pula basah kuyup sampai masuk pula air ke hidung.hahaha
xsabar nak balik Melaka..b nak belikan hp baru lagi..sayang nak Samsung lagi ea b..haritu Galaxy Ace3..balik ni fon apa plak ea b sayang..oke ambik masa untuk pikir sekejap..ting ting ting..

okelah aku pun banyak kerja..kalau kerja sbg staff lain la..ni kerja pegawai,memerah otak macam nak gila.ramai plak datang pagi-pagi nih..bye2..jangan psiko2 nanti masuk wad gila

No comments:

Post a Comment