Followers

Sunday, 19 January 2014

KURSUS PRA PERKAHWINAN

Assalamualaikum

Alhamdulillah..dapat jugak mengupdate.dengan keadaan coverage xde..kdg2 blackout, Allah je tau sengsara di bumi asing ni.tiada keluarga tiada berteman. Allah jauhkan aku dari keluarga tapi Allah datangkan aku insan-insan yang baik hati,menyayangi aku seperti keluarga sendiri.tq banyak2 take care pasal aku..En. Ramir dan wife.pagi-pagi sediakan aku nasi lemak dan kuih. 


Bekalan ketika berkursus. Tq jgk kepada en. Tunang sebab selalu support dibelakang..always risaukan aku.sanggup xg belajar silat sbb nak temankan aku bercakap fon.kata-kata semangat, buat aku rasa berteman di kala keseorangan.


So ceritanya di minggu pertama di Kudat ni, hmm..ntah la.haahaha..g opis then balik.beli barang rumah, n paling penting aku da habis KURSUS PRAPERKAHWINAN..im done! Yeahh..my b pun dah, sebulan awal dpd aku. Congrate!(b yang cakap)


Akhirnya selesai satu hal..lepasni kena uruskan borang-borang lain plak and check darah.harap semuanya berjalan lancar dan sempurna.aminn(tq doakan aku beb walaupun xsengaja) hik hik hik..


Aku telah buat persiapan mental dan fizikal.mencari ilham untuk majlis the only one anak perempuan mak n ayah aku..heehhe..tema dah ada..konsep dah ada..apa lagi yer..tah la..layannnn jellaaaa...oke..tengok jam dah pukul 7.30..maknanya..aku da lambat nak g keje.ak belum mandi n sarapan n belum iron baju dsbg.oke pliss out dulu..sambung laterr.bye bye









No comments:

Post a Comment