Followers

Sunday, 9 February 2014

FAMILY DAY PUSAT LATIHAN RELA NEGERI SABAH


assalamualaikum..

macam biasa, weekend aku ke Kota Kinabalu rumah si Jue.
duk Kudat pun xbuat apa jugak..so hari tu kua dinner dengan Jue dan bf dia. makan seafood..yeeahh!!
oke alergic lagi..tapi makan punya pasal, tibai jela..


tq bf Jue sbb mengajak n membelanja kitorang ni..keh keh keh
makan free ni best sebenarnya, hahahaha..jimat katakan..ada org cakapla sbb gaji xmahal pun.
stiap kali datang umah Jue, mesti seafood la juadah kami tiap hari..udang, ketam, ikan..
sampai naik menyampah tengok binatang-binatang tu

esok nya plak kami ada family day..actually pusat latihan punya family day. komandan pun jemput aku sekali memandangkan aku pun ada di pusat latihan..jadi lokasi nya di Tanjung Aru, Kota Kinabalu. pemandangan yang sangat cantik..mengadap pulau-pulau..


niat kami nak join sukaneka xkesampaian sebab aku dengan jue ni uruskan hadiah dengan catat nama pemenang..so di meja pendaftaran ni jugak la muka kami tersadai.kesian..hahaha..sabar ajela.
jam 1 lebih, kami selesai dan bertolak balik ke Tuaran. 
sampai je kat umah terus tido mati -_-

oke aku menghitung hari nak balik semenanjung.
selalu datang kk, rindu nak tengok airport..kih kih kih
tq tunang aku sebab sorang-sorang bantu aku buat preparation. sangat dihargai bantuan tu.
oke babai..!!




No comments:

Post a Comment