Followers

Thursday, 6 February 2014

HAHAHAHA..


assalamualaikum..

waalaikumsalam..hehehe..ad orang buat onar la
setakat letterhead apa sangat kau nak bohong..nak menipu pun agak2 la kan..biar pandai.
kalau betol ko nak saman pun, we care ke? sbb kami lagi bnyk bukti untuk saman kau..cuma kami belum tunjuk lagi..tunggu masa je..

lepastu jgn lupa undang2 dunia xseberat mana, undang2 yang Allah dah tetapkan tu mcmna?
aku lagi takut tuhan aku drpd report tu  so??
do we care..i think im not!

kalau kami loser, kamu apa?? kelucuan yang teramat sehingga gigi palsu aku terpelanting.
tu la, sebelum mengata orang, silakan tengok diri sendiri..kan da terkena diri baru nak sakit hati..eh? tau plak ko sakit hati..ingatkan si pembikin hura hara ni xtau sakit hati.

jadi kalau nak orang elok dgn ko,silakan dengan segala hormatnya jangan gangu hubungan orang.

kami banyak sebab nak saman ko beserta bukti tau..satu sbb menyimpan gambar2 tanpa kebenaran. kedua mengaibkan kami di blog kamu tu dengan cerita yang bukan-bukan bertujuan memisahkan kami.ketiga, membuat panggilan di pejabat tempat aku kerja dengan menyatakan aku menelefon tempat kerja kau sedangkan aku ada bukti menyatakan no opis kau yang menghubungi aku..sebab tu la tindakan bodoh kau repot kpd bos aku xmendatangkan kesan..sbb apa? sebab kebodohan kau sendiri..jd..?? teruskan la saman kau tu..kami da printscreen semua bukti tu sblm ko privatekan lagi blog kau tu kan?bajet je..
lagi satu kau pun banyak kan mengutuk agensi kerajaan ni, nak saman?? nak? agensi kerajaan jugak ko cari bila nak suh backup ko..walaweh? malu seehh..org bergaji 900+ jgk mnjadi harapan ko

setakat ugutan tu..ni kali ke 3 dah..saman je modal aku..kami bukan bodoh sgt pun nak ditipu oleh beruang kola mcm kau ni :P

im waiting ur SAMAN and u perlu waiting jgk kami punya saman..can??

2 comments:

  1. uish. sabar jela dengan kerenah manusia yang macam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu sabar..sekarang ni dah kebal..huk huk huk

      Delete