Followers

Thursday, 24 April 2014

KURSUS PENGURUSAN MAJLIS & PROTOKOL


assalamualaikum

hari sabtu dengan encik asben and pembantu tadbir aku gerak pegi KK
kali ni aku yang drive, giliran b untuk rehat plak.
ahad jam 11 flight b..aku dengan lagi 4 orang pegawai len hantar b kat airport.
hantar sampai kat imigresen
salam b, cium b..tunggu sampai dia lepas pemeriksaan imigresen
dari luar aku lambai tangan 
b cakap I LOVE U
aku balas, sekali ada geng2 student lalu
"alolo sweetnyaaa.."
aku pandang diorg, diorg senyum..aku balas huhuhuhu



si kurus sudah montel
makan banyak..b makan berselera sampai xlarat nak masak
lepas anta b, terus singgah di Karamunsing
lepastu balik apartment rehat, besok pagi ada meeting dengan pengarah di pejabat negeri.
lusanya plak Kursus. adeyyhh!


tidaklah hensem sangat kami tapi bolehla dpd xde..hewhewhew
asalkan hidup kami hepi, xde apa nak risau..SMILE =)


2 hari berkursus..
harini balik Kudat. alhamdulillah selamat sampai.
3jam drive..campur mengantok..singgah opis.balik nanti nak rehat cukup-cukup.
tapi macam kena cuci pakaian je nanti..sibuk punya pasal, pakaian xsempat dicuci.

sabar sabar sabar!
aku kalis peluru jugak kan? kalis air dan kalis cemburu dan fitnah..hehehehe
oke diam diam diam.
encik asben xajar ni cakap mcm nie..just doakan org2 yg pintu hati belum terbuka.
uargghh letihnya badan..weekend ada aktiviti lg.
macamana kepala xpusing2, otak 24 jam bekerja.
hope cepat-cepat dapat pindah balik semenanjung ^__^




No comments:

Post a Comment