Followers

Wednesday, 28 May 2014

SURPRISE ...!!


Assalamualaikum

27/05/14 hari Selasa, aku plan surprise untuk encik suami tercinta, my love Mr. Muhayudin!hehehe
seminggu sebelum tu aku whatsaap kak Ummi, suruh dia sediakan cupcake istimewa buat suami aku!
ini bukan kejutan kali pertama, kali ketiga..setiap kejutan dengan cara yg berbeza.

jadi semalam dia tengah mengajar anggota di padang kawad.
Kak Ummi dtg with her sweet cupcake and jeng jeng jeng!  hahahahaha






nama cupcakes ni ialah "RINDU_RINDUAN" hahaha kak Ummi yg kasi nama!
lepastu terus my hubby call
"SAYANG..." ayat pertama dia..hehehe terharu katanya sebab aku selalu buat suprise.
pegawai dengan jurulatih kat sana semua pakat usik dia
"amboi romantiknya din.." sampai my hubby segan muka jadi merah :3

actually my hubby mmg suka kek sesangat! dia makan sampai kembung perut.
this not chocolate cake taw, perisa butterscotch vanila. my hubby xsuka coklat sebenarnya.
wife-wife kena prihatin, kekadang kita pikir hubby kita xsuka kek, padahal dia xsuka perisa kek yg kita beli. take note yer :) 

my hubby sesangat suka dengan cupcake tu. xhabis-habis dia ucap terima kasih kat aku.
isteri mana xsayang suami kan? walau jarak memisahkan kami.. benda-benda mcm ni la yg akan mengeratkan hubungan :) 



No comments:

Post a Comment