Followers

Thursday, 25 September 2014

THROWBACK SAAT-SAAT MANIS


Assalamualaikum :)

Harini kalo dikira-kira da setahun 1bulan tempoh perkenalan kami. N genapla setahun tempoh kami bercinta cintun ni.genap jugakla 5bulan 23 hari kami bergelar suami isteri.bukanlah mudah untuk lalui tempoh masa ni.bahagia perlukan pengorbanan & alhamdulillah segalanya dipermudahkan.

NIlah moment diawal perkenalan yg aku masih simpan. Saat pertama kelua dating. Malu-malu biawak komodo pn ada. Saat aku bwk dia balik kampung jumpa family.saat shopping barang nikah. Saat bersiar-siar. ^__^ semuanya indah untuk dikenang.


Saat-saat kami dinikahkan 03/04/2014. Saat yang kami nantikan yang ahli keluarga kami nantikan :) alhamdulillah malam tu selamatlah kami sbg suami isteri.di usia 21 tahun aku bergelar isteri kpd Muhayudin bin Sardianto



Keesokannya 04/04/2014 kami diraikan oleh ahli keluarga,sanak saudara & kawan2 serta jiran2. Perkahwinan bukan je penyatuan dua jiwa tapi jugak penyatuan dua keluarga yg berbeza adat dan budaya (kelantan + melaka)



Selesai majlis bersanding,acara potong kek plak.alamakk...xde gambar kek la..hehehehe
Banyak sgt gambar aku nak upload sampai lupa dekat kek tu.syukur encik suami hepi sgt walaupn penat buat persiapan untuk majlis kami ni.tenkiu family n kawan2 yg membantu.


Dua hari lepas majlis tu,ada lagi photoshoot outdoor.haish macam2 lah kan aku nih.xhabis2 dengan bergambar.biasala sekali dalam hidup mesti nak rakam moment2 terindah.maaf ea biey kalo penat renyihhh :D





Tenkiu kawan-kawan yg datang bawak hadiah,hadiah dari org sabah pun ada jugak. Xterkira banyaknya smpai xboleh letak dlm bilik,kena letak kat depan pelamin je.
Seminggu kemudian majlis sebelah lelaki plak di Melaka.waah!! Penat belum habislaaa...




Seharian lagi kami kena renyih sepenuh hati kuang3..
Besoknya kami flight ke Sabah.jeng jeng jeng....lalalalala


Pic kami selepas kawen.still romantic cam biasa kan?mohon jeles :p
Masih selalu nak pakai bju kaler sama,selalu mesra,paling penting selalu hepi ^__^



Walaupun dah kawen,da sibuk n jumpa seminggu sekali..
Hubungan kami diserikan dengan surprise jer!bila aku balik aku belikan dia buah tangan & hadiah! Dia pun sama.bestnya bila balik kekadang ni,semua yg kita minta mesti dia penuhi.
Nilah kehidupan kami n jalan yang kami pilih untuk lalui bersama! 
Harapan kami semoga hubungan ni berkekalan sehingga ke syurga.amin :)






No comments:

Post a Comment