Followers

Wednesday, 26 February 2014

KEPENATAN TAPI STILL STRONG


Assalamualaikum..

Da masuk hari kedua kat kelantan..penat tuhan je tau. Hari pertama booking pelamin, 2 jam perjalanan dpd rumah ke butik..mata mengantok tp terpaksa jugakkk..tq kpd ma, kak long n tunang sebab sabar nak membantu.xpernah mengeluhh..


Sesi ngetest baju..siket je aku upload sbb line kat umah aku ni buat hal..macam-macam baju yang aku try.ad yg cantik dgn aku, xkurang juga bila aku pkai nampak mcm beruk kelua dpd hutan..hahaha



Hari kedua..pergi beli barang untuk majlis nanti. Buat bunga tangan sendiri..gubahan hantaran tu dua2 belah pihak letak kat umah aku, jadi sampai ke tengah malam buta aku dengan tunang aku siapkan..penat dia boleh tahan jugak la.tq kat ank buah aku sbb tolong kacau kerja kitorang.

Harini mak aku masakkan kami nasi dagang. B makan tambah-tambah.
Hepi aku tengok b tenang.
Petang tu kami makan "etok".kalau orang kelantan kenal la makanan apa tu..b xpandai makan, jadi sambil b drive aku suapkan b sambil ajar b makan n hasilnya b da pandai makan benda tu..:)

Harini jugak aku dengan b pergi hantar kad jemputan dekat umah kawan-kawan aku..walaupun b penat dia still jd driver setia aku..pusing sana sini.


Orang kuat da kepenatan.
Apa boleh buat labuu....hadap jela semua ni. .sekarang ni b da tidoo tinggal aku je tgh mencekik kat dapur.bila b da tido, baru sng nk mkn sbb ni kalau blh smua bnda dia nk aku buatkn..nk bmnja konon la..heee
Aku pn da mgntok..jup g terus tido.nyteee

BALIK KAMPUNG YEAHH!!!


Assalamualaikum

Da banyak hari x ngedate blog.sebenarnya bz gila babi..nak siapkan tugas sebelum balik bercuti. Alhamdulillah 23hb januari, selamat tiba di KLIA dan dijemput pemandu setia saya..mr din.kikiki..dan dibawak nya aku ke kem..aku terpaksa memilih untuk duk kem sorg ke ikot dia masuk hutan sbb ad latihan medan perang..hmm..dipikir-pikir, tolak campur darab bahagi semua, aku pun ikot..jadi bertarungla aku dihutan tu dengan raksasa yang dahagakan darah manusia..ciss nyamuk xguna!



Esoknya aka harini..pagi buta kelua pegi booking pelamin and sempat lagi g shopping barang hantaran yg blm lengkap lagi.






Gambar yang sempat cik joyah snap masa kat butik..setle dah book pelamin and persalinan untuk majlis kat melaka.kat kelantan belum lagi..insyallah setlle dalam masa terdekat..cuti pun xlama sbb nak sodok cuti masa kawen nanti..:D
Selesai je kat butik, kami gerak ke mall.mahkota parade kot kami pegi, aku pun xperasan sbb tengah penat xhabis lg.selesai beli barang yang xlengkap tadi tu, kami pun balik rumah dlu.selesai solat zohor, barula kami gerak lagi pergi beli cincin kawen and seperti dijanjikan b telah beli aku lagi satu henpon baru..act, b jeles henpon ak lg sweet dpd note 2 dia..kahkahkah..b sengal!
Kenapa la kan dengan keadaan kami mcm ni pun still ad orang dengki padahal kami xpakai duit diorg pun.xde jgk aku mengaut untung besar menjual collagen ke apa ke..sbb aku xde buat keje sampingan pun..duit gaji da ckup stakat nak duk goyang kaki seminggu ni..bukan nak ckp besar, tapi xpaham dengan org konon bergaji besar yang always jadi stalker kami..xcukup dengan tu buat cerita merata-rata nak tunjuk baik. Padahal org semua dah tau, tapi layan jela org mcm tu kan..kalau xdilayan takot meroyan..alamak! Ina..jangan mulakan lagi..nak tengok.letterhead muncul lagi ke?? Wakakaka..oke stop..after setlle beli henpon, singgah kem ambik barang kawen yang tertinggal kat opis then terus bertolak ke kelantan. 

Alhamdulillah apa yang dirancang berjalan lancar..allah sentiasa membantu orang yang yakin dengan dia.walaupun kami sangat penat, tetap kami gagahkan.






Wednesday, 19 February 2014

BUANG TEBIAT NAK MAMPOS PART 2


assalamualaikum

semalam pung pang pung pang dengan b..kes dia aku xangkat call b 8x.
eleh kecoh je b, b xangkat call aku 30x aku wt lex je :D jgn mrh pakcikkk :p
konon b merajukk, aku pun malas pujuk..lepastu aku mengata b..hahahaha..sampai b xnk bls msg aku.
padan muka b -_-

pagi tadi plak b tag kan video pasal cara mengatasi "saka" kat fb.
jadi aku bukak la dengar-dengar.ini pesanan b.

|
|
\/

lepastu konon aku sambung gaduh semalam, konon aku plak yang merajuk..apa kata b??hahaha



semalam belikan b selipar dengan beg sandang. ada duit lebih beli jela..bukan mahal pun nak dibandingkan dengan nilai cinta b..ewaahh!!





 hahaha..lelaki konon ego kan? padahal sayang.ekekeke..menyampah dengan b neh..mengada-ngada plak.
haishhh!!

Wednesday, 12 February 2014

BUANG TEBIAT NAK MAMPOS :D


assalamualaikum

pagi tadi
awal-awal pagi, b call..sembang-sembang kejup. b cakap b nak turun bawah
aku cakap pegila, dia cakap nak pakai baju ni..baru lepas mandi..aku cakap, pegila..
jadi, sakit pulak hati dia kat situ..hahaha..aku saja xbg dia letak call. memang selalu kami begitu..

then bincang-bincang pasal kawen.
xsekepala, kau marah aku, aku marah kau balik
semua xnak mengalah..oke gaduh..dush dush dush bertumbuk !
setle..dua-dua diam.
bermula la plan aku memujuk hati sendiri dan jugak dia..jeng jeng jeng!





aku taip sendiri aku balas..sebab dia xnak mintak maaf jadi aku berlakon konon dia mintak maaf.
oke puas hati, padan muka dia. stengah jam kemudian.......


akhirnya aku berjaya buat aku puas hati dan buat b xmarah-marah..congratulations!


cuba cari mana tunang saya..cepat cepat cepat!!
senaman mata untuk pagi-pagi yang ceria nih..dh jumpa? tahniah sebab join segmen senaman mata oleh Ieyna Nasir..tq



Monday, 10 February 2014

KENANGAN MANIS YANG XMUNGKIN TERPADAM


assalamualaikum

suatu masa dulu..biar gambar bercerita :)








masa awal-awal perkenalan..malu-malu, segan-segan dan mengada-ngada
gambar b ketika mula-mula keluar dating bersama-sama geng pegawai yang kursus


ayat cinta b yang paling aku suka dan aku save dlm hp, kadang-kadang buat wallpaper :)


tq kepada kawan-kawan dia dan aku yang bertanya bila nak kawen and mendoakan kami cepat kawen 








semoga doa-doa daripada kawan dan keluarga dapat mempermudahkan lagi urusan kami mendirikan masjid. sokongan daripada korang sangat aku hargai dan menjadikan kami sentiasa tabah.
kepada tunang, terima kasih untuk segala-galanya. pengorbanan menjaga aku walau berjauhan tetap dikenang. sanggup datang setiap minggu ke putrajaya ambik aku bawak balik Melaka..kadang-kadang 2x seminggu..xpernah bercakap pasal penat lelah didepan aku..tqsm semua :*


Sunday, 9 February 2014

FAMILY DAY PUSAT LATIHAN RELA NEGERI SABAH


assalamualaikum..

macam biasa, weekend aku ke Kota Kinabalu rumah si Jue.
duk Kudat pun xbuat apa jugak..so hari tu kua dinner dengan Jue dan bf dia. makan seafood..yeeahh!!
oke alergic lagi..tapi makan punya pasal, tibai jela..


tq bf Jue sbb mengajak n membelanja kitorang ni..keh keh keh
makan free ni best sebenarnya, hahahaha..jimat katakan..ada org cakapla sbb gaji xmahal pun.
stiap kali datang umah Jue, mesti seafood la juadah kami tiap hari..udang, ketam, ikan..
sampai naik menyampah tengok binatang-binatang tu

esok nya plak kami ada family day..actually pusat latihan punya family day. komandan pun jemput aku sekali memandangkan aku pun ada di pusat latihan..jadi lokasi nya di Tanjung Aru, Kota Kinabalu. pemandangan yang sangat cantik..mengadap pulau-pulau..


niat kami nak join sukaneka xkesampaian sebab aku dengan jue ni uruskan hadiah dengan catat nama pemenang..so di meja pendaftaran ni jugak la muka kami tersadai.kesian..hahaha..sabar ajela.
jam 1 lebih, kami selesai dan bertolak balik ke Tuaran. 
sampai je kat umah terus tido mati -_-

oke aku menghitung hari nak balik semenanjung.
selalu datang kk, rindu nak tengok airport..kih kih kih
tq tunang aku sebab sorang-sorang bantu aku buat preparation. sangat dihargai bantuan tu.
oke babai..!!




Thursday, 6 February 2014

HAHAHAHA..


assalamualaikum..

waalaikumsalam..hehehe..ad orang buat onar la
setakat letterhead apa sangat kau nak bohong..nak menipu pun agak2 la kan..biar pandai.
kalau betol ko nak saman pun, we care ke? sbb kami lagi bnyk bukti untuk saman kau..cuma kami belum tunjuk lagi..tunggu masa je..

lepastu jgn lupa undang2 dunia xseberat mana, undang2 yang Allah dah tetapkan tu mcmna?
aku lagi takut tuhan aku drpd report tu  so??
do we care..i think im not!

kalau kami loser, kamu apa?? kelucuan yang teramat sehingga gigi palsu aku terpelanting.
tu la, sebelum mengata orang, silakan tengok diri sendiri..kan da terkena diri baru nak sakit hati..eh? tau plak ko sakit hati..ingatkan si pembikin hura hara ni xtau sakit hati.

jadi kalau nak orang elok dgn ko,silakan dengan segala hormatnya jangan gangu hubungan orang.

kami banyak sebab nak saman ko beserta bukti tau..satu sbb menyimpan gambar2 tanpa kebenaran. kedua mengaibkan kami di blog kamu tu dengan cerita yang bukan-bukan bertujuan memisahkan kami.ketiga, membuat panggilan di pejabat tempat aku kerja dengan menyatakan aku menelefon tempat kerja kau sedangkan aku ada bukti menyatakan no opis kau yang menghubungi aku..sebab tu la tindakan bodoh kau repot kpd bos aku xmendatangkan kesan..sbb apa? sebab kebodohan kau sendiri..jd..?? teruskan la saman kau tu..kami da printscreen semua bukti tu sblm ko privatekan lagi blog kau tu kan?bajet je..
lagi satu kau pun banyak kan mengutuk agensi kerajaan ni, nak saman?? nak? agensi kerajaan jugak ko cari bila nak suh backup ko..walaweh? malu seehh..org bergaji 900+ jgk mnjadi harapan ko

setakat ugutan tu..ni kali ke 3 dah..saman je modal aku..kami bukan bodoh sgt pun nak ditipu oleh beruang kola mcm kau ni :P

im waiting ur SAMAN and u perlu waiting jgk kami punya saman..can??

Wednesday, 5 February 2014

BADAK AIR aka UDIN


assalamualaikum


inilah dia hippo saya..nama dia udin..nama penuh dia adalah rahsia.
sempena nama tunang saya sebab hippo ni adalah kegemukan tunang saya..dia suka cakap perut dia da gemuk sedangkan sebenarnya tidak pun 0_0
jadi saya bawak dia datang jalan-jalan di opis temankan saya kerja. manakala waktu malam dia temankan saya tidur..heee ayat macam karangan zaman form5 dulu..A++ lagi BM

jadi bila aku balik nanti terpaksala aku berpisah dengan udin ni..aku tinggalkan dia di sana bersama tunang ku..duduklah dalam kereta tunang aku..heee..kete tunang aku tong kadang jadi almari baju aku, kadang-kadang jadi tempat simpan mekap aku, kadang-kadang jugak jadi almari kasut dan peti sejuk..ibarat rumah dah kereta b..kasihan b ni..ekekekeeke

aku memang suka kenakan tunang aku..aku berhabis duit beli baju kaler pink..lepastu aku beli lagi sehelai untuk b pun kaler pink..nak uji cinta dia dekat aku, ak cakapla.." kita pakaila baju sama b"
hahahaha..pink pun pink la..ternyata b pakai walaupun aku ni xtahan ketawa. sanggup dia pakai..lepastu aku cakapla " sudah lah tu b..jom tukar baju lain.." lepastu tunang aku plak ketawa..demi nak tengok aku senyum, dia sanggup jadikan diri dia badut..hehehe..love u muhayudin :*

masa birthday dia haritu aku nak belikan hadiah..jadi aku cadangkan kat dia nak beli sandle ke, jam ke semua..tapi b cakap semua dh ada..b xnak nanti membazir..jadi dia mintak beg sandang..masa balik kelantan haritu, aku belikan la dia..dia suka sangat-sangat..selalu pakai pegi mana-mana..turun padang kawad pun still bawak..cewaahh b..



sekarang kami masing-masing sibuk dengan isi borang kawen. kawan-kawan aku ramai yang kawen tahun ni, aku tidak ketinggalan..heheehe..semoga segala urusan dipermudahkan lagi. memang bila manusia menjurus kearah kebaikan ni syaitan xsuka, mulalah nak mengacau kan..orang kata dugaan masa bertunang tu amat perit tp orang cakap jugak masa bertunang tu banyak la fitnah-fitnah, jadi kita jangan cepat melatah..

kepada kawan-kawan yang bakal kawen hujung bulan ni, bulan depan semua tu..tahniah untuk korang.sori sangat-sangat xdapat datang..majlis korang xkebetulan dengan masa aku balik sana..hadiah akan kukirimkan nanti kawan :) CONGRATULATIONS to korang :D

Tuesday, 4 February 2014

TERHARU :')


assalamualaikumm

moga hari-hari yang bakal berkunjung bertambah ceria.
alhamdulillah kurniaan dari Ilahi, satu persatu penghalang dapat ditepis jika dulunya xterlihat.
kata seorang imam tempat rumah sewa aku, doa itu senjata orang muslim.
Allah nak menolong bila-bila masa sahaja dia datangkan pertolongan. Allah nak bukak tunjuk kekuasaan dia melebihi segala makhluk yang lain.

ternyata setiap kejadian yang berlaku banyak hikmahnya
menjadikan kehidupan kami bertambah baik dari sebelumnya
menjadikan kami lebih memahami, tidak ikut telunjuk syaitan yang direjam
sunnguh aku terharu dan tidak menyangka perubahan yang semakin baik dalam perhubungan kami .
doa dan restu keluaga kami sentiasa mengiringi. terima kasih Ya Allah atas kurnianmu yang xternilai ini

"emm..betul tu sayang..kita kena doa banyak-banyak biar Allah reda dengan hubungan kita..kita kena jaga hubungan dengan allah.."

"dah tentu la b sayangkan sayang..xde orang lain dah dalam hati b..sayang je yang ada dalam hati b sekarang ni..b sayang kat sayang sorang je.."

"ea sayang..terima kasih la ea sebab sayang sudi layan b baik-baik camni..sayang sangat2 kat sayang.."

"emmmm..kita nak nikah dah..nak jadi suami isteri dah..heeeee"

"sayang yang paling istimewa bagi b..sebab sayang sorang je yang b nak nikah..sayang sorang je yang buat hati b tenang bila g ambik borang nikah tadi.."

kalau nak kekal bersama kenalah saling setia, saling memahami, saling mempercayai.
tidak boleh dengar fitnah-fitnah yang dilemparkan oleh golongan yang hasad dengki..tuhan murka.
jadi biarlah mereka-merka itu dengan percubaan mereka sendiri, kalau tuhan xizinkan maka xkan jadi..
my future mothers in law plak cakap..aiseehhh! cakap omputih..sekarang ni orang xmasuk u pun boleh cakap tamil..berbelit-belit..oke back to the story, mak cakap jangan dengar orang dengki tu cakap apa sebab dah namanya DENGKI..orang dengki mana nak mengaku kan? berak tepi jalan memang xmengaku lah..malu la beb..

oke..dah dah dah jangan sebut pasal orang xsiuman hilang akal tu lagi..nanti dia meroyan..jangannnn ina jangaannn...mak marah..b marahhh...
nak jugak sebut mak boleh x mak?? boleh x b??? ekekekeke
menantu mak ni mmg degil la mak

oppss sori lah nak cakap..seumur hidup aku, xpernah melekat baju bundle kat badan aku oke? alergik tegar :D so? baju sape yang bundle skrg ni..awak ke saya?? hehehehe..lucu lawak n sengal..b tlong sayang belikan baju mahal..tolong ...nak rasa pakai baju mahal jugak macam hakak tu b..mcm best je b..tolongla b..werrkkks :p

bercakap pasal xlayak menghina..tapi diri sendiri menghina..jadi siapa kau? tuhan ke?? aisehh malu..ludah air liur ke langit, akibatnya terkena muka sendiri..malunya hakak..kesian kakak yang malang..nah duit seposen beli baju bundle..nah nah nah..ala keciannya anak mak..

cakap pasal dot dot dot plak..awak nak ckp sy ke?
penah xpandang kisah silam awak? penah x kira bape kali dah klua masuk hotel tu?
penah x bergilir-gilir lelaki
kapel dengan org lain, main dengan org lain, tunang dengan org lain..oppss! sory to say lah oke..sape suruh kan????

oppss!! b plak marahh...jangan bukak aib dia sayang..KESIANN

oke last post about her.JIJIK GELI n MUNTAH HIJAU
sangat menjijikkan gila-gila..pencemaran je kat blog aku neh..
oke babai buat kerja dulu lah..nanti terrmakan gaji buta plak..dahla 900+ je..kasihan aku..
weerrrkkkssss BETINA

Sunday, 2 February 2014

OUTING WITH JUEEPHINE

assalamualaikum..

minggu lepas pegi kk kan..
hari khamis petang, habis kerja terus naik itu kembara ke Kota Kinabalu.
3 jam melintasi Kota Marudu, Kota Belud dan Tuaran barulah KK
sampai-sampai di kem da pukul 7, terus masak-masak seafood yang dibeli tengah-tengah perjalanan tadi.
maka menyodok lah aku dengan si Jue tu malam tu.

esoknya CNY..keje aku membuta depan tv..si Jue kua dating.
incik tunang suruh ajak kawan-kawan kelua..aku malas nak mengajak al maklomla cuti namanya..kot-kot diorang pun membuta dengan laki masing-masing kat rumah..xnak kacau lah orang da berkeluarga.

esoknya Jue ajak kelua ke 1Borneo.
bf dia hantarkan kesana dan dia terus g main golf.
dpd pukul11.30 hinggal pukul 5 petang kami bershopping di situ.
xcukup tu pegi saloon lg..
lepastu mula mengadu menyesal belanja bukan-bukan..hahahaha..bengon
aku nak beli kasut tapi si Jue tarik aku masuk kedai yang jual barang-barang rumah.
jadi sodokla aku barang umah habis beratus-ratus pulak.puihh..!!
jahat si Jue ni kan,katanya nak balas dendam sebab aku suka ajak dia habiskan duit.


macam-macam aku beli..jam dinding yang love in paris, frame gambar bentuk love..so sweet! nak letakkan kat dinding dalam bilik nanti..xsabar nak balik hias rumah..nanti b datang b akan rasa mcm dunia ni kami yang punya...oke berangan 5 minit..

si Jue ajak men boling tapi aku xnak.
alsan aku bagi, aku xlarat nak baling-baling bola tu dah..sudah kurus (baru timbang)
ketawa lagi bf si Jue ni.
jadi kami berkaraoke lah..opss! dia je..
aku da penat jenjalan jadi aku biarkan dia melalak sendiri sedang aku bermesej je dgn tunang aku.
lagipun aku bukan jenis suka nyanyi kecuali depan tunang aku..dia pun sama jugak.



kali ni kami berdua je yg outing..biasanya kami ni ad geng 12 orang..memandangkan semua da balik daerah masing-masing, jadi yang mana dekat berjumpla.yang jauh we miss u :)
sampai kem pukul 8 dah, incik tunang sudah pot pet sebab lambat solat..huhuhu

nak dijadikan cerita keesokannya tu plak ad kursus asas masuk..walaupun aku bukan pegawai pusat latihan, aku pun turun padang tolong-tolong di meja pendaftaran dengan pegawai-pegawai lain..
lepas anggota daerah aku lapor diri, terus aku blah ke wisma muis ambik orang kursus kawen..ehh macam pegawai kat pejabat agama plak aku neh..hehehe..petang terus gerak balik Kudat..yeahh!! esok rasanya akan ke KK lagi hantar surat kat pejabat negeri..punggung kebas naik kete..kena beli kapal terbang plak nieh kot..tapi duit xde, beli yg 20sen je..

tengah taip menaip, imam masjid kat sabah datang opis.ingat nak tangkap orang buat maksiat td, heee
rupanya nak hantar borang permohonan kawen yang aku mintak tu..alhamdulillah..semoga Allah permudahkan urusan dan menghindari daripada anasir-anasir jahat kat luar..aminn

3 WEEKS MORE

assalamualaikumm

4 hari di kota kinabalu, cuti chinese new year xde nak buat apa kat Kudat ni, xkan nak buat tarian singa kot..hehehe

pagi-pagi ni masuk opis kena senyum..tapi senyum sensorang plak..officemate xde pun.kikiki
sementara tunggu laporan STOLPORT tiba, bek mengUPDATE dulu..mulakan bulan baru dengan sesuatu yang indah-indah :)
 akhirnya bunga crepe dah siap, and masa ke 1Borneo hari tu aku terjumpa la patung badak air kesukaan tunang aku..da lama aku cari.so..apa lagi nak tunggu.aku belilah satu sebagai hadiah untuk b letak dalam kete. it was so CUTE!

so bulan ni nak balik ke MELAKA 
lepastu balik KELANTAN dengan my tunang untuk urusan check darah n hantar borang permohonan kawen.so..sape2 yang masih lagi berniat nak pisahkan kami..selamat mencuba.usaha anda amat kami hargai..
lepas kami kawen kami bagi sijil satu oke bertulis "SIJIL PENGHARGAAN" khas untuk anda..:D

jadi xperlula tunjuk msg sebelum dia kenal aku sebab aku xnak peduli pun..siket pun tidak tersentuh oke..tapi itu satu cubaan yang baik..xsalah mencuba kan? good girl
emm..msg yang lagi satu tu...yang last sekli..oke fpr ur information its our plan hahaha..
gelak sampai bersembur makanan kat meja..so WAKENABEB
oke..kami gelak macam khinzir lepas baca post awak tu..tunang saya sampai terberak-berak sebab ketawakan awak..joke in the morning! :p

oke lepas ni apa kata awak post jugak msg yang baru tu..paling latest,msg awak kena maki..dipersilakn dengan segala hormatnya..sy xbleh la nk printscreen cam awak sbb syg gaji 900+ je mana ad hp canggih..hp sy besar boleh buat baling kepala org macam awk sbb xtau malu..hehehehe..silakan lah pakaikan topeng muka ya awak.

kalau awak ni BAIK sgt kenapa hantar BARANG kat kami.
kalau awak BAIK sangat kenapa awak sedaya upaya cuba nak kami putus..oppss!
saya rasa saya nak exam pun xde sampai bertungkus lumus macam ni..dapat je A+ berketul-ketul...tapi xde la dapat keje bank macam awak..lagipun bank tu bapak awak punya sbb tu la awak boley beli tikar kat mak awak..kah3..saya boleh beli sudu je kat mak saya.tu pun hutang..al maklomla gaji ciput sebab tu saya keje baru 5 bulan da boleh save untuk kawen, tiap bulan balik KL..saya buat loan je tu..xcukup duit nak beli tiket..oke ketawa macam unta..hahahaha..

akhir kata KHAS untuk awak..SELAMAT MENCUBA LAGI
usaha tangga kejayaan.
tapi usaha orang jahat ni nanti dibalas kejahatan.aku xnak balas la sebab kuasa allah tu lagi hebat.azab allah lagi dahsyat..ya allah kau ampunkanlah dosa-dosa dia serta keluarganya.amin

untuk my tunang..tq sebab plan kita berjaya buat orang sasau!
give me five!
yeah,oke laporan stolport da sampai, kena siapkan hari ni jugak.bek bergayut hp dengan incik tunang dpd melayan orang gila sbb b penah cakap, layan org gila nanti kita ikot gila..mak aku pun penah cakap..mak b pun penah cakap, orang dengki dengan kita, jangan dilayan...MUUUAHHH!!