Followers

Tuesday, 27 January 2015

DATING BERTIGA :*


Assalamualaikum ^__^ 

Setiap jumaat lepas habis kerja mmg sllu aku travel dpd sini ke Melaka..klo aku rajin aku sorg2 je pegi sana.kalo aku malas, aku mengada-ngada mintak hubby dtg sini dan bawak aku balik. Mmg kebiasaan aku akan balik umah mak mertua setiap kali hujung minggu, time aku ad kerja yg xdpt dielakkan je aku xbalik..

So jumaat lepas lepas kerja aku balik umah dulu solat asar & kemas pakaian. Lupa hari jumaat n kene balik Melaka.kalo x da siap2 dari awal trus blh jalan.so lewat sikitla sampai..lps mgrib baru sampai Sungai Udang. Jemput hubby kat tempat keje. Kami rancang nak pegi tgk movie sbb dah lama x pegi tengok movie sesama.dulu pun kami dating bertiga..dgn adik ipar aku sekali. Skrg pn bertiga, dengan baby ^__^ 

B sibuk nk tengok cite aksi bagaii...tapi aku nk tgk Suamiku En. Perfect 10 jugakkk!! Jadi dia ikutkan jelaaa kalo x aku merajuk seminggu nanti huahahahaha.movie start pukul 10:30pm.jadi beli popcorn n air lepak kat situ jer.


Kami mula buat perangai xsenonoh kat situ..hehehe...midnight movie habis pukul 1:30 lebih kurang..mata pun da mengantok.terus balik umah. Sekali lagi aku buat perangai, nak tido dalam kelambu bagai..jadi bersusah payahla hubby pasang walaupun da mengantuk..lepastu dia tepuk2 aku sampai tido.selalu macamtula kalo x aku meragam xtido.

Esoknyaa petang aku ajak b pegi pasar malam kat Jasin tu. Sampai sana semua benda aku nak beli.pening kepala hubby melayan nya. Tq b sebab xpernah jemu melayan karenah isteri nie..bak kata b ISTERIKU BIDADARIKU 

Cuma dlm banyak2 benda yg selalu aku minta,ad satu benda je yg b xnak tunaikan..lucu lucu lucu..sebab aku cuma nak makan buah nangka tapi b xkasi sbb takot badan masuk angin.aku ugut2 nak beli diam2 pun dia ugut aku balik.aduhaii....pernahla aku teringin makan nanas.aku curi2 makan nanas dlm peti ais lepastu aku makan depan tv.terus dia pegi makan semua yg ad dalam peti ais tu sebab xkasi aku makan lg.
Bukan tu je yg aku buat,air pepsi yg disorokkan mak dlm almari aku minum dengan penuh kenikmatan...hahahaha...lepastu b suruh anak buahnya minum sampai habis sblm aku minum lg.

Oowwhh suamikuuu..risaunya dia nie.mengalahkan makcik-makcik aje.minggu ni dia da outstation ke Sarawak. Rindula nanti xdpt jumpa.tp memandangkan dia da rasuah aku dengan ikan terubuk masin sarawak tu, aku relakan..hahahaha..semoga selamat pegi selamat pulang ye daddy. !! 

# WE MISS U
# WE LOVE U

# Nanti balik kita dating lagi ea.jaga diri kat sana.jaga solat n jaga hati :*

No comments:

Post a Comment