Followers

Tuesday, 17 February 2015

SPECIAL DATE WITH BABY ^__^


Assalamualaikum!

Da nak habis bulan Februari..lagi sebulan genapla usia perkahwinan kami setahun! Semoga semuanya akan selalu baik2 sampai bila-bila. Last week kami pegi klinik..payah jugak cri klinik swasta kt Melaka yg bukak hari minggu nih,maklumla keje mana sempat nak pegi time opis hour..pusing punya pusing sampaila jumpa 1klinik ni..Klinik Metro. 

Niat utama nk scan baby sbb hubby blm pnh lg tgk baby di scan! Usaha umi nk introduce ayah dengan baby yg selalu tendang perut umi malam2 nih! 
Mulanya berharap dpt scan 4d sbb xsabar gila nk tgok wajah baby huhuhu..tp doc xbagi lg sbb katanya alang2 scan 4d tu baik tunggu lagi bberapa minggu sbb nanti dpt trus tgk jantina..klo x rugila sbb kene scan ulang lagi.okay..xpe...sabar je.

Last bt kputusan scan biasa je..masa scan tu bby xbanyak gerak.cuma kaki dia gerak2 sama cm ayah dia bila tido..! Sbijik !
Maybe dia mmg tgh tido sbb selalunya kalau scan mmg dia xkan diam.samada dia beralih ke tempat lain atau pun dia akan tutup muka dia dengan tangan.dia xsuka org intai2 dia kot..kalini xaktif sgt sbb dia da mula tido siang2 dan malam2 menendang umi dia. Alhamdulillah hubby dpt jgk tgk zuriat dia dlm perut umi.


Inilah rupa bby tgh tido..da 18 minggu..perkembangan semua baik.baby membesar dgn sihat.umi n ayah xsabar nk tunggu baby lahir nanti.

Selesai scan tu doc bagi susu formula untuk kegunaan baby bila bersalin nanti n juga susu untuk umi..1 frame kecik untuk letak gambar.umi letak gambar baby je!

Siap plan haritu..kami pn balik n berehat.aku pn penat sgt sbb pagitu aku drive dpd klia ke Melaka hantar kak sue pegi Melaka Sentral.pastu ambik b kat rumah n g klinik.ptg bru smpai umah.baring smpai ttido kt lantai akibat penat!

No comments:

Post a Comment